Reparationstjänster

Din Honor eller Huawei-enhet är tillverkad så att du kan njuta av den under en lång tid utan problem. Men det kan hända att du behöver tillgå reparationstjänster. Du kan kontakta oss för teknisk support och auktoriserade reparationstjänster.

Det är snabbt och enkelt att reparera din enhet:

För att prata med vårt globala reparationscentrum vänligen ring Kundtjänst och tryck 3.
Om du använder vår Live Chat kan du välja "Teknisk Support" när du blir tillfrågad och vårt tekniska team ordnar en reparation.

Reparationer delas normalt in i två kategorier:

Om reparationen täcks av din tillverkargaranti hittar du mer information här.
Om reparationen inte täcks av din garanti kan vi utföra den men med ett kostnadsförslag.

Tjänsten kan ta upp till 30 dagar men är oftast avlsutad inom 14 dagar.

Kommentarer