Reparatiedienst

Uw Honor- of Huawei-toestel werd duurzaam ontworpen opdat u er lange tijd zonder problemen kunt van genieten. Het is echter mogelijk dat u een beroep moet doen op onze reparatiedienst. U kunt bij ons terecht voor uitgebreide technische ondersteuning en erkende reparatiediensten.

Bij ons verloopt de reparatie van uw toestel vlot en gemakkelijk:

- Neem telefonisch contact op met de klantendienst en druk op de toets met het cijfer 3 om te spreken met onze reparatiedienst.
- Indien u via chat contact met ons opneemt, moet u het departement "technische ondersteuning" selecteren. Een medewerker van deze dienst zal u dadelijk helpen.

Reparaties worden onderverdeeld in twee categorieën:

Voor producten onder garantie valt de reparatie onder de fabrieksgarantie. Klik [hier] voor meer informatie.
Voor producten die buiten de garantie vallen, zal een bestek worden opgemaakt.

Deze service kan tot maximaal 30 dagen innemen, maar wordt vaak al uitgevoerd binnen een tijdspanne van 14 dagen.