Technische Ondersteuning via Live Chat

Via de Live Chat kunt u tijdens het surfen een beroep doen op de hulp van een technische medewerker. U kunt bij hen terecht voor advies of vragen met betrekking tot onze producten of service. U moet hiervoor zijn aangemeld via "Mijn account" en hulp vragen aan de dienst Technische Ondersteuning.

Rechtsonderaan uw scherm heeft u misschien een pictogram gezien met de uitnodiging "Click here to chat". Om met ons te kunnen chatten, moet u uw naam en e-mailadres opgeven, net als de dienst waarmee u contact wilt opnemen. In het menu wordt de optie "klantendienst" automatisch geselecteerd. Klik in het menu om de dienst "Technische Odersteuning" (Technical Support) te selecteren. Het is mogelijk dat het pictogram niet wordt weergegeven wanneer ons team al het maximaal aantal gesprekken heeft bereikt.