Online technische ondersteuning

U kunt terecht bij onze dienst Technische Onderstuening voor alle technische vragen en problemen met betrekking tot uw Honor- en Huawei-toestel. Wij staan voor u klaar indien u hulp nodig heeft bij de configuratie van uw product of een probleem ondervindt met een of meer functies van uw toestel. [Klik hier voor technische ondersteuning van Honor] of [klik hier voor technische ondersteuning van Huawei].